8 Haziran 2010 Salı

PRENSES PATATES


Daha önce bu yazımda yazdığım iğlo prenses patates'i uzun zamandır yazacaktım ama bir türlü fırsat olmadı.Ben 2 türlüsünü denedim...İlk resimde altına yağlı kağıt serip buzluktan çıkardıktan sonra üzerine çok az zeytinyağı,kekik,pul biber,karabiber,çok az tuz döküp her tarafına buladıktan sonra 200 derecede 15 dk pişirdim...Çok hafif oldu
2.resimde kızgın yağa atıp 15 dk kadar altın rengi alana kadar kızartıp havlu kağıdın üzerine alıp istediğiniz yemeğin yanında ikram ediyorsunuz ...Sofrada çok hoş duruyor bence :)

3 yorum:

.cRn. dedi ki...

mmhh.bunlar çok hoş duruyor. :D

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

sevgili crn bencede çok hoş :)

Tuğçe dedi ki...

Peki yapığ buzlukta bekletip sonra fırına verdiğinizde tadında bir değişikliklik oluyor öı