12 Aralık 2011 Pazartesi

BİR KEZ DAHA MUCİZE OLUR MU ?

Geçen zamanda sağlık anlamında sorunlar yaşadığım dönemlerde  içimi buraya döktüğüm zaman birazcık olsun rahatlamış bloğcu arkadaşlarımın hem duaları hem destekleri ile o zor dönemleri atlatmıştım.

Güzel dilekler...dualar ...ruhuma bedenime iyi gelmişti.

Çocuklara hassasiyetimi beni tanıyanlar çok iyi biliyorlar .Ama özellikle ortanca teyzemin 2 oğlu ve büyük halamın oğlunun benim için yerleri çok ayrıdır .Eskiden büyükler elime doğdu.Hala benim gözümde çocuk  derlerdi.Bana ilginç gelirdi ya adam koskocaman olmuş ne çocuğu derdim.Ne zaman ki yıllar geçti yaş ilerledi o zaman anladım bunun ne demek olduğunu .Hala bu 3 yakışıklı benim için 2-3 yaşlarında.

Sene ortasında teyzemin oğlu  Çağrı'ım çok korkuttu.Geçmeyen bir baş ağrısı ile başlayan sonrasında en başta annesi olmak üzere herkesi üzen bir tanı dönemi sonrasında güzel sonuçlarla biten bir süreç yaşadık.

Şimdi güzel haberler almak için sıra üniversitede okuyan , 20 li yaşların daha ilk basamaklarında olan  ve kaç yaşında olursa olsun benim gözümde hala 2-3 yaşında olan yeğenim için ...

3 gündür dua ediyorum .Bir mucize olsun...kötü çıkan  tahlillere inat son yapılacak tahliller iyi çıksın...bu belirtiler sadece bir kaç ilaçla kısa sürede  tedavi edilebilinecek  bir hastalık olsun.Bu kadar hızla kilo vermesinin nedeni geçmeyen üşütmeden dolayı iştahsızlık  olsun. 

Yine İstanbul a geldiğinde Kızılkayalar a gidip onun o çok sevdiği ıslak hamburgerleri yerken bana ^^ Elçin abla ya bunlar nefisss.^^ desin .Bebekliğine ait bende olan  bazı nü resimleri için ^^Elçin abla aman gözünü seveyim aileden başkalarının eline geçmesin bunlar yanarım ^^ dediği zaman o yüzümüzdeki gülümsemeler hep sürsün .Ona köfte yaptığım zaman ^^Elçin abla işte bu yaa^^ diye severek yediği yemeklerimiz hiç bitmesin .

Bir önceki yazımda yazdığım gibi artık bu sene bitsin istiyorum.Sevemedim...ki sonuna geldiğimiz bu ayda bile yapacağını yaptı.

Bir kez daha mucize olur mu ? 

Güzel dilekler , dualar  Taygun'um için olsun

***DİYE YAZMIŞTIM 2 GÜN ÖNCE AMA SALI GÜNÜ GÜZEL HABER GELDİ VE ŞÜKÜR SONUÇLAR GÜZEL ÇIKTI

12 yorum:

nazo dedi ki...

Çok gecmis olsun Elcincim.. İnşallah kısa zamanda kavuşur saglıgına..

Flame dedi ki...

Geçmiş olsun Elçincim. Umarım yeniden mucize olur..

Gulcin dedi ki...

dilerim en kisa zamanda iyi haberler alirsiniz Elcin...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

çok geçmiş olsun.. inşallah herşey yoluna girer.. sağlığına bir an önce kavuşur..

bırtutamkekik dedi ki...

ohhh şükürr...
yukarıdaki yazıdan sonra son saır yüreğime su serpti...
gözünüz aydınnn:)
sevgiler..

Adsız dedi ki...

yüreğim ağzımda okuduğum , sonu kötü biticek zannedip baş parmağımın tırnağını kemirerek okuduğum bir yazı oldu , ama sonuçlar iyiymiş,oh yani KOCA BİR OH ! hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...
bu arada tırnak içinde teşekkür ederim , şimdi bana bunu yedirmenin ne anlamı wardı ???? =))

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve yorumlarınız için ...

Yazıyı Pazartesi günü yazdım ve Salı akşamı şükür güzel haber geldi.

Bu arada Zerzewatım senin yiyeceğin varmış bence :)

Adsız dedi ki...

başlamışken senide yicem ozaman=))
öperim seni ballı lokma tatlısı=))

NzlGl dedi ki...

Elçincim

yazını okurken bir el yüreğimi sıktı sanki. Ne zaman en alttaki yazıyı okudum derinden bir OHHH çektim.
Gözleriniz aydın olsun. Allah birdaha göstermesin canım, çok öptüm sevgiler

HUYSUZBALIK dedi ki...

Dualarım onunla :( GEçmiş olsun

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Canım güzel haberlerini beklerim.

lezzettabağı dedi ki...

İnşallah dualarımız kabul olur ve güzel habarleri tez elden alırsınız. allah dert verip derman aratmasın yarabbim. gençlerden de uzak etsin.. Ne yazıkki ülkemizde kanser denen illet adı bile çok kötü hızla artış gösteriyor. bilinçsizlik kontrolsüz gıda sektörü ve allahtan korkmayan vizdanlar .. bunları düşündüğümde gençlerin ilerisi için neler getireceğini kestiremiyorum.. Ne güzel dile getirmişsizni yeğenlere olan savginizi. Dualarımız sizinle hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz..sevgiyle sağlıkla kalın.