10 Ocak 2011 Pazartesi

BEBEK KURABİYELERİ & RÜZGAR BEBEK











 
Geçen hafta bu sefer Rüzgar bebeğin doğum kurabiyelerini hazırladım.Normalde 24 Ocak gibi beklenirken  Rüzgar bebek daha erken gelmeye karar verdiği için geçen hafta babası arayarak 11 Ocak da doğacağını haber verince tabi hemen tatlı bir telaş benide aldı sanki ben doğuma girecekmişim gibi :)
Babası Erhan Bey ile bir çok telefon ve mail trafiğinden sonra eşi ile modeller ve renkler konusunda karar verdikten sonra geriye kalan keyifle ve zevkle bu kurabiyeleri hazırlamak kaldı bana sadece...

24 Ocak gibi beklerken aniden  erkenden gelmek istemesi , babasının kurabiyeler ve neyin içinde ikram edilsin konusunda sade olsun ,mavi beyaz olsun  derken  annenin hayır biraz daha gösterişli , süslü  olsun isteği ilk başta beni biraz düşündürsede erkek bebek olduğu için en sonunda ortak bir nokta buldum hem annenin hem babanın gönlü olsun diye :) .Hastanede benim sunduğum seçenekler içinden bebek arabasının içinde ikram etmeye karar verdiler.Bende olabildiğince sade bir sepet seçip en sonda tülle bağladıktan sonra en üste koyduğum bir kaç küçük süsleri sabitlemedim .Eğer anne veya baba fikirleri değişirse o süsleri istedikleri gibi sepete yerleştirmeleri için ...Geri kalan 80 adet kurabiyeleride kutulara yerleştirip hafta sonu teslim ettim .

Ve sepeti süslerken bir kez daha anladım ki kurabiye yapmaktan zevk alıyorum evet ama ikram edilecek kutuyu veya sepeti süslemektende çok büyük zevk alıyorum :) Sanki kendime hazırlıyormuşcasına heyecanlanıyor ve elimden geldiğince özen göstermeye çalışıyorum.

Adı gibi hayata hızlı bir şekilde yarın merhaba diyecek olan Rüzgar bebeğe sağlıklı , anneli babalı uzun ömürler diliyorum.

Bu arada bir kaç kez benim sadece İstanbul için mi kurabiye yapıyorum şeklinde soru soran  mailler aldım.Türkiye nin her yerine doğum, doğum günü, bebek ,kurumsal logolu vb her tür istediğiniz kurabiyeleri  kargo ile yollayabiliyorum.
Mail adresim elcinkirman@hotmail.com  

6 yorum:

Burcu dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar :)

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Sevgili Burcu Hanım çok teşekkür ederim :)

Sevgiler

3kişilikDünyam dedi ki...

Ellerine sağlık, baktıkça mutluluk saçıyor bu kurabiyeler, süsler.

zuzuların annesi dedi ki...

çok güzel olmuşlar canım...

Noni dedi ki...

Tanrımmmm 80 tane mi!!! Elçinim valla iyi sabır var sende ben 12 tane kurabşyeyi zor çıkartmıştım çok meşakatli bir iş ama sen işini severek yaptığın için sana zor gelmiyordur tabii ;) Bu arada Rüzgar bebekte hoşgelmiş aramıza :)

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Nonim inşallah sen en kısa zamanda doğur sözzzz oralara yollayacağım kurabiyelerini :)