22 Kasım 2010 Pazartesi

İTİRAF...

İTİRAF.COM DAN ALINTIDIR

***Küçük oğlum araba delisi. Neredeyse tüm markaları biliyor. Yaramazlık yaptığında teyzesi "Çöpçüler gelince seni vereceğim. Kamyonlarına atıp götürsünler!" dedi. Bizimkinin cevabı: "Çöp kamyonunun markası ne?"


***Dolmuşla İzmir’den Menemen'e gidiyorum. Çiğli Kahveler durağından geçerken muavin ayaktaki yolculara sesleniyor: ''Abeler, ileride poles var, çükebilirsiniz mi?''


***Evlendim, 30 yaşında kocaman bir çocuğum oldu, yetmedi bir tane de kendim yaptım. Playstation oynarken kavga edip küsmeleri neyse de, ufak olanın barışmak için harcadığı eforu takdir ettim. "Hadi baba yaa, bugün çok küstün ama..."


***Ben babasından daha güzel araba kullanıyormuşum. Çünkü yollardaki bütün çukurlara girip onu hop hop hoplatıyormuşum, bu çok eğlenceliymiş. Babasının yanında demese bari.


***7 yaşındaki yeğeninimin yeni doğan kardeşini kıskanması ve ona ismi ile hitap edilmesini isteme bahanesi: "Anne ona oğlum deme. İsmail de. Oğlum dediğinde, beni seviyorsun sanarak üzülür."


***Hayatımın anlamı, 2 yaşındaki torunum; mevlit okumak için evlerinde toplananların arasından geçip hocanın karşısına oturuyor ve tüm şirinliğiyle Kur'an okuyan hocaya eşlik etmeye çalışıyor: "Alii Baabaanıın biy çifliyi vaaar".

HERKESE İYİ HAFTALAR :)

3 yorum:

HUYSUZBALIK dedi ki...

Sonuncusuna koptummmm :) Süpersin. Sevgiler...

zuzuların annesi dedi ki...

:))))

Swotpisces dedi ki...

Hahahha, komiklermiş bayağı. (: