13 Ekim 2009 Salı

SAVAŞTAN ÇIKTIM ...

Sonunda İstanbul a evime döndüm.Kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum.Bu 15 gün benim için resmen savaştan farksızdı.Hepsini toparlayıp anlatmaya gücüm yok...şimdilik
Ama genel anlamda özeti daha yola çıkmadan öğrenilen bir kalp krizi ardından bir ayak kırılması(kardeşim) ardından bir hastalık(annem) ardınan bir haftalık hastane macerası ardından kanser hastası kuzucuklar için uğraşı 2 kere oraya gitmek ardından 2 blogcu buluşması ardından alpay a söz verilen hediyenin ona kavuşturulması ardından kendi hastalığım ardından tam yola çıkacakken gene bir hastalık ...ve İstanbul a ulaştıktan eve girdikten 2 saat sonra az kalsın eve su basacak olması
sadece uyumak istiyorum...yorgunum...
ve neden Ankaraya gitmemem gerektiğini bir kez daha anlamış oldum.kalp kırıcı davranışlarla ...

4 yorum:

yass dedi ki...

cok gecmıs olsun elcıncımm..nazar dıyorum ben bunlara kocaman bır nazar boncugu lazım koccamaannn

Flame dedi ki...

Herşey üst üste gelmiş canım. Çok çok geçmiş olsun. Umarım annen, kardeşin ve sen daha iyisinizdir. Yass'a katılıyorum. Nazar boncuğu lazım bence de..

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

hoş geldin canım.herşey üst üste gelmiş neler oldu böyle yahu.Allah beterinden saklasın.Herşey için geçmiş olsun hepinize.

Seher Ozturk dedi ki...

canım ya geçmşi olsun çok.. sen yine de olumlu, pozitif düşün. ben de ne zaman dertler üstüste gelse bunu yapmaya çalışıyorum ve diyorum ki "herşey çok güzel olacak..."