9 Haziran 2009 Salı

TANYAM.ŞEYTAN TACI VE KİRAZ PARTİSİ

Şu 3 ayda o kadar çok şey öğrendim ki...bunlardan biri bazen en yakınızdaki kişilerin aslında size ne kadar uzak olduğu...kendi bencillikleri ve bahaneleri içinde kaybolup gittiklerinin farkında olmadan beni de o kaos ortamının içine soktuklarını gördüm...yaşadım...ders alıp almadığımı yakında yaşayarak göreceğim !
ve bu zor geçen 3 ayda kazandığım en önemli şeylerden biri yüreği muhteşem , deli dolu :),benden desteğini bir gün olsun bile esirgemeyen ,hem telefonla hem maille yanımda olduğunu hep hissettiğim sevgili Tanyam :)
bugün onunla çok keyifli bir gün yaşadım...bazen keyifli sohbet...bazen verilen kararların doğruluğu...sonuçları...ve sonuçlar karşısında bazı insanların ne kadar dik durabileceği ile ilgili dersler aldım tanyamdan :)
giderken geçen gün kendime aldığım şeytan tacından aldım ona:) biliyorum ki o da benim gibi deli dolu :)
ve geçen hafta bir dileğimin kabul olmasından dolayı tanya ile yapacağımız kiraz partisi için bunları takmaya karar verdim ...tanyam o da göre hazırlıklı ol:)
ada da balkona yayılıp kirazları yerken aslında başka şeylerin hırsını çıkarıp:) bir konuda hain planlarımızı daha da detaylandıracağız :)
tekrar teşekkür ederim tanyam...yüreğin ...emeğin... sabrın ...ve o gülen gözlerin için :)

4 yorum:

Tanya's dedi ki...

Elçincim,

Her zaman her zaman.

Ve ne zaman ihtiyacın olursa bir telefon uzaklığında olduğumu hiç unutma.

Öpüyorum.

zuzuların annesi dedi ki...

Ah Elçin'im,insanlar böyle:( oldukça öğrenmenin yaşı yok:)
Sayfama bir uğra süprizim var sana.

HUYSUZBALIK dedi ki...

İnsanlar gerçekten bencil Elçincim... Ben de durup durup darbe yerim yakınım dediklerimden. Umarım ders almışsındır. Sevgiler...

kerem dedi ki...

Elçin hanım ! Acaba ada balkonunu görünce benim gariban balkonu unuttunuz mu..? Fal bakmalar falan.. Bize bakılmadı da ... marifetlerinizi burdan öğreniyoruz..Ada rüzgarı cazip geldi galiba...
( yok canım ne ağlaması ... ahhaaaa ... hüüüüüüü üüühhüüüü)Kazım'a söylicem dağıtsın mahalleyi... Kazım adamım yaa..