4 Haziran 2009 Perşembe

SONUÇ :)

bugün dr un sekreteri aradığı zaman içimden bir şeyler koptu.oraya nasıl gittiğimi bilmiyorum.telefonda konuştuğum insanlar anında anladılar.sesimde gerginlik varmış...
bir ara o kadar kötü oldumki ağlayacaktım.
sekreter içeri buyrun elçin hanım dr sizi bekliyor dedi.oturduğum yerden dr un odası çok yakın ama yürürken bana çok uzun geldi.içeri girdim.oturdum.bana baktı.ve gülümsedi :
***elçin en başta hemen şunu söyleyeyim sonuçların TEMİZ dedi :)
o an nefesim kesildi.çığlık atmak bağırmak istedim ama bunu bile yaşayamadım içime attım.kontrolü kaybetmeme olayı gene hala var bende :)
3 ay sonra tekrar bir test ve eğer temiz çıkarsa 6 ay sonra olacak artık kontroller...
bu süreçte maillerle , telefonlarla , yorumlarınızla verdiğiniz destek için binlerce teşekkür ediyorum.iyiki bloğ açmışım dedim bir kez daha :)
ve özellikle sevgili tanyam verdiğin enerji ,duaların,o beni her seferinde mutlu eden maillerin, o güzel yüreğin emeğin ve sonuçtan sonra o heyecanla yazdığın mail ve o güzel sesinle telefonun :) için ne kadar teşekkür etsem az...ve 20 lik çok hoş zarif bir bayan olduğunu bir kez daha gösterdin :)
ve sevgili gülen dr a gitmeden önce içine doğmuş gibi tam zamanında araman, telefonda beni o halimle bile güldürmen,desteğin,o güzel deli dolu yüreğin...çooook teşekkür ederim kuzum benimmmm :)
yaşasınnn yırrttımmmmm :)
****yukardaki yazıyı dr dan döndükten sonra yazdım.akşam bir mesaj geldi ve ben gene dağıldım sevincim içimde kaldı.keşke bazı şeyler zamanında yapılsaydı...bir süre yazmayacağım bloğa.

6 yorum:

yass dedi ki...

cok sevındım.. ıste bu kadar.. umarım bır daha boyle telaslar yasamassınız.. telas olcaksa sevımlı ve guzel olmalı dı mı:)

hersheyler dedi ki...

canım çok sevindim temiz çıktığına telefondaki konuda umarım küçük birşeydir kısa sürede hallolur

Tanya's dedi ki...

Elcinim,

Sevineyim mi..üzüleyim mi bilemedim şimdi..noldu ki acaba?

zehra dedi ki...

oh be
cok rahatladım cok sukur
gırer gırmez nete senın su basglıgı gordum ya cok sukur dedım :)
neyse bunu atlatın artık hayat dahamı guzellestı ne:)))

Flame dedi ki...

Elçinnnn!
Bizi merakta bırakma lütfen..
İyi şeyler olacak hissediyorum ben.
Lütfen üzülme artık..

Seher Ozturk dedi ki...

harika bir haber bu elçinciğim.. umarım aynı sıkıntıları bir daha yaşamazsın. Ve daha nice güzel haberler paylaşırsın bizlerle..