24 Ekim 2011 Pazartesi

BU ANNELER HANGİ ÜLKENİN ANNELERİ !

Bir kaç gündür olanları izliyorum ve ben insan olarak kendimden utanırken bazılarının bu kadar rahat nasıl insanların yüzüne bakabildiklerini anlayamıyorum.

^^ ANNELER AĞLAMASIN ^^ diye koşa koşa afrikaya ve arap ülkelerine gidenlerden neden bir tanesinin sesi çıkmıyor ! Pahalı kıyafetlerle oralara gidip sahte ,kameraların görüntü alma açısı bozulmasın diye onlara pozlar vererek o çocukların ,annelerin başlarını okşayan ve ^^ Orda yaşanılan büyük bir dram ^^ diyen kişiler ...nerdesiniz ??? Bizim günlerdir yaşadığımız şehitlerin acısı  ve dün yaşanılan deprem dram değil mi ? bunlar bu ülkede yaşanmadı mı ?  Bu annelerin illaki arap veya afrikalı mı olması gerekiyordu .Oraya koşa koşa giden bir allahın kulu hiç bir cenaze törenine katılmadı .Bu nasıl bir vicdan !

BU AĞLAYAN ANALAR HANGİ ÜLKENİN EVLADI !

Neden bir allahın kulu bunu gazetelerde yazmıyor .

20 yaşında yokluklarla büyüttüğü,düşüp bir yeri acımasın diye bisiklet almadığı  evladını kaybeden anneden metanet bekleniyor !

Akşam haberlerde açıklama yapılıyor ^^ Tüm komutanlar evlerine gitmeden ,uyumadan ,eşleriyle aynı sofrada oturup yemek yemeden orda operasyonu yönetiyorlar ^^ Böyle bir cümle nasıl kurulabiliniyor !

Elbette gidip orda olacaklar bu onların görevi .20 yaşında olan bu şehitler ömür boyu anneleri ,babaları,eşleri,çocukları ile aynı sofrada oturup yemek yiyemeyecekler ...

Bu çocuklar ne uğruna şehit oldu ...tv da o erleri gördüğüm zaman içim titrerken ...siz bu kadar mı vazgeçtiniz bu ülkeden ?


3 yorum:

Adsız dedi ki...

sen ben we bizim gibi düşünen insanların gerçekten farklı bir zaman diliminden geldiğimize inanıyorum , artık insanları anlamıyorum...
müge anlıyı izleyip kaybolan çocuklara ağlarlar...esrayı izleyip ewlatları tarafından bakılmadığı için ewlenmek isteyen 80 yaşındaki amcaya ağlarlar ama konu şehitler olunca , depremzedeler olunca ''onların çoğu zaten kürt'' diyip oh olsun çekebiliyorlar...
yazık ne diyeyim , allah onların hakkında düşündüklerinin 10 katını o kara zihniyetlere wersin...

Peritozu dedi ki...

Valla o kadar güzel yazmışsın ki Elçin, söyleyecek söz yok üzerine… Dediğin gibi bu annler hangi ülkelerin anneleri ?

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

***Zerzavat'cım yürekten katılıyorum ...

***Sevgili Peri Tozu nasıl bir vicdana sahipler mantığım almıyor