10 Şubat 2009 Salı

ANNEM,BABAM,TSM,AKŞAM OLDU HÜZÜNLENDİM BEN YİNE

Eskiden akşamları sadece izlenecek kanal olan trt 1 de haberlerden sonra türk sanat müziği konserleri olurdu.tabi ben çocuk olduğum için bana inanılmaz sıkıcı gelirdi.ama annem ve babam dinlemekten çok zevk alırlardı.
şimdi düşünüyorum da iyiki de dinlemişler.ve onlar sayesinde benimde vazgeçilmezlerim içine girdi.insan o zamanlar anlamıyor ama belli bir yaştan ve bazı yaşanmışlıkların verdiği tecrübe ile dinlediğin müziği , sözleri daha iyi anlıyorsun,daha iyi özümsüyorsun...
değerini vererek dinlemeyi öğreniyorsun.ben alkol kullanmam ama ne zaman sevdiğim bir parça çalsa yada fasıl a gitsek ahhh ahhh şimdi bu parçayla bir şişe içilir derim :) arkadaşlarım buna çok gülerler elçin sen meyve suyu ile zaten sarhoş oluyorsun sanki çok içenmişsin gibi konuşma diye takılırlar.
4-5 yaşındayken söylediğim ilk ciddi şarkı akşam oldu hüzünlendim ben yine .tabi ben bunu hüjünlendim şeklinde icra etmeye çalışıyormuşum:)
nedense bu sabah ağzıma bir parça dolandı.
her mevsim içimden gelip geçersin
sen vefasız yolcu kalbim viran edersin
merhaba demeden, elveda dersin
sen vefasız yolcu kalbim viran edersin

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Selamlar Elçin, sen benim Ankara'dan tanıdığım Elçin misin? Hani şu ufak tefek olan Elçin misin :-) Hani Ankara Ayrancı Lisesinden müzikten bahsedince sesinin çok güzel olduğu birden aklıma geldi de. ordan çağrışım yaptı.

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

evet ben ankara dan ufaktefek :)ve ayrancı lisesinden elçinim :)

ama ben sizi hatırlayamadım lütfen kusura bakmayın.bloğunuza baktım ama mail adresinizi göremedim

benim bloğda mail adresim var mail atarsanız sevinirim

sevgiler :)